IMG_0046.png

Tattoo Prijzen

Onze meest gestelde vraag is zonder twijfel: ‘Hoeveel kost een tatoeage?’. Het is een volkomen begrijpelijke vraag, want als je weet wat de tatoeage gaat kosten, kun je je financiën beter beheren en plannen. Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig als je zou denken, maar we proberen het op deze pagina zo goed mogelijk aan je uit te leggen!

“Stel je voor dat je een nieuwe smartphone wilt. Je loopt een winkel binnen en vraagt ‘hoeveel kost een smartphone?’. De winkelier zal je dan waarschijnlijk veel vragen stellen. Omdat er niet één prijs is voor een smartphone. Het hangt af van het merk, de kwaliteit, de maat, de camera en nog veel meer. – Wat proberen we met dit verhaal te zeggen? – Deze situatie is precies hetzelfde als het gaat om tatoeëren.”

“Over het algemeen geldt het gezegde: je krijgt waar je voor betaalt! Goede tatoeages zijn niet goedkoop en goedkope tatoeages zijn niet goed.”

Veel factoren bepalen de prijs, we proberen het hieronder uit te leggen;

 • Skill en Kwaliteit; 
  Als professionele tattooshop werken we samen met professionele tattoo artiesten waardoor we altijd de beste kwaliteit tattoos kunnen garanderen. Daarom vragen we een professionele prijs voor onze diensten.

 • Locatie op het lichaam;
  De locatie op het lichaam is belangrijk bij het bepalen van een prijs. Een tattoo op bepaalde plekken is moeilijker te tatoeëren (wat meer tijd en vaardigheid kost), waaronder de nek, elleboog, voeten, ribben en gezicht bijvoorbeeld.

 • Grootte van de tattoo;
  Grotere tattoos kosten meer tijd, en zijn hierdoor ook duurder.

 • Complexiteit van het ontwerp;
  Een complex ontwerp met veel kleine details kost meer tijd dan een eenvoudiger ontwerp. Een realistisch portret kost bijvoorbeeld veel meer dan paar letters. Dit betekent ook dat sommige tattoo-stijlen meer tijd (= geld) kosten vanwege de complexiteit van de ontwerpen.

Het is voor ons dus lastig om zomaar een prijs te plakken op de vraag ‘hoeveel kost een tatoeage?’. Maar door jarenlange ervaring kunnen we wel een goede prijsinschatting geven! 

 • Klein tot gemiddeld formaat; 
  Voor kleine en gemiddeld formaat tattoos die in één dagsessie kunnen worden gedaan, geven we je een ruwe prijsschatting.

 • Grote projecten;
  Als het een groot project is waarvoor meerdere afspraken nodig zijn (zoals een sleeve, rug of been) hebben we een vaste prijs voor het totale project. Dit is ongeacht het aantal sessies.

  Wil je graag een prijsinschatting? Beantwoord dan eerst onderstaande vragen via onze WhatsApp-chat.

 • Beschrijf je idee
 • Waar wil je de tattoo?
 • Hoe groot wil je de tattoo?
 • Stuur wat voorbeelden of referenties mee
 • Andere dingen die we zouden moeten weten,
  zoals een litteken, oude tattoo of huidaandoening etc.
PROFESSIONAL TATTOOING

START JE VOLGENDE TATTOO PROJECT!VRAAG